Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cumi-Cumi Kaldu (Inktvissen gesudderd in een kruidige bouillon) recept
Cumi-Cumi Kaldu (Inktvissen gesudderd in een kruidige bouillon) recept

Cumi-Cumi Kaldu (Inktvissen gesudderd in een kruidige bouillon)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snijd deze in ringetjes.
Het nerfje uit de inktvissen voorzichtig verwijderen.
Vis iets zouten en halfgaar koken.
Uit laten lekken en de bouillon bewaren.
Fruit in wat olie de trassi, knoflook, uien en lombok.
Als de uien bruin zijn, de laos, ketumbar en salam toevoegen.
Zet het vuur laag en doe er de uitgelekte inktvis bij.
Roer goed om en voeg net zoveel bouillon bij zodat de inktvis net onder staat.
Nog ca. 5 minuten door laten sudderen.
Serveer bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cumi-cumi kaldu (inktvissen gesudderd in een kruidige bouillon) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven