Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cumi Cumi Goreng Panir (gepaneerde inktvisringen) recept
Cumi Cumi Goreng Panir (gepaneerde inktvisringen) recept

Cumi Cumi Goreng Panir (gepaneerde inktvisringen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het zout, peper en paprikapoeder tot een homogeen poeder. Snijd de inktvissen in ringen van 1 cm breed. Klop de eieren los. Bestrooi de inktvis met het kruidenpoeder en bloem zorg er voor dat de inktvis volledig met bloem is bedekt. Schud het loszittende bloem van de ringen en dompel ze in het losgeklopte ei. Laat de ringen even uitlekken en paneer ze dan met panko. Laat de inktvisringen een kwartier rusten. Frituur de gepaneerde ringen in hete olie tot ze mooi bruin en krokant zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cumi cumi goreng panir (gepaneerde inktvisringen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven