Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chapati (Indiase broodpannenkoek) recept
Chapati (Indiase broodpannenkoek) recept

Chapati (Indiase broodpannenkoek)


Ingrediënten


12

Bereidingswijze


Het meel met zout in een kom zeven en gedeeltelijk water toevoegen tot er soepel deeg ontstaat.
Onder een vochtige doek tenminste 1 uur laten rusten.
Daarna 16 tot 20 even grote balletjes maken en rollen tot een plak van 18 cm.
Ongeveer 1 minuut per kant bakken in een droge pan tot het deeg aan beide kanten bruine spikkeltjes vertoont.
In een schone theedoek bewaren en warm opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chapati (indiase broodpannenkoek) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chapati (Indiase broodpannenkoek) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Super leuke recepten en alles staat er goed bij aangegeven, Ik mis alleen voor hoeveel personen het is. Groetjes Lotje.
    Lotje Kollemans gaf dit recept op 17 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven