

Cah Tauge Pedis (pittige tauge met bouillon)
Ingrediënten
- 100 gram tauge
- 100 gram kipfilet
- 2 lomboks
- 1 rode paprika
- 3 bosuitjes
- 2 tenen knoflook
- 2 eetlepels oestersaus
- 250 cc. kippenbouillon
- peper
- zout
- olie
Bereidingswijze
Maak de paprika schoon en snijd deze in blokjes.
Maak de bos uitjes schoon en snipper deze fijn.
De tauge wassen en laten uitlekken.
Kip in blokjes snijden.
Olie in de wok verhitten. Bosuitjes, knoflook, lomboks en paprika fruiten, daarna het vlees meefruiten. Bouillon erin gieten en kruiden toevoegen.
Vuur hoogzetten. Kook de bouillon en dan tauge erin doen.
Omscheppen tot beetgaar, groente moet nog knapperig zijn.
Meer Recepten
- Atjar Pedis Pedis (zeer pikant zuur)4 porties
25 minuten
sacha - Cah Babi (Gehaktballetjes met bouillon)4 porties
45 minuten
jaccor - Cah Brokoli (Broccoli met spekreepjes in bouillon)4 porties
45 minuten
jaccor
Allergenen Informatie
Voor dit cah tauge pedis (pittige tauge met bouillon) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Bijgerechten
- Cah tauge pedis (pittige tauge met bouillon)