Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cah Kol Cina (Chinese kool met kippenbouillon) recept
Cah Kol Cina (Chinese kool met kippenbouillon) recept

Cah Kol Cina (Chinese kool met kippenbouillon)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Schil de djahe en rasp deze fijn.
Groente 5 cm. lang snijden, wassen en laten uitlekken.
Olie in pan verhitten op matig vuur en de ui, knoflook en djahe hier in fruiten.
Bouillon toevoegen, peper, zout en ve-tsin erbij doen.
Als de bouillon kookt, groente erin, omscheppen en verder smoren
tot de kool knapperig gaar en nog groen is.
Heet serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cah kol cina (chinese kool met kippenbouillon) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven