Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blini's met gerookte zalm recept
Blini's met gerookte zalm recept

Blini's met gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de lente-uitjes fijn.
Klop het eiwit stijf.
Hak de dille fijn.
Meng water, gist en suiker en laat even rusten.
Doe de bloem met het zout in een kom.
Meng er de eidooier en het gistmengsel door tot het een dik beslag is.
Dek de kom af met een keukendoek en laat het beslag 1 uur rijzen.
Meng er de melk en 1 eetlepel zure room door.
Spatel er het eiwit door.
Bak in boter 16 kleine dikke pannenkoekjes (8 cm diameter) van het beslag.
Meng 8 eetlepels zure room met de gehakte dille en de gesnipperde lente-uitjes (houd een paar snippertjes apart voor de afwerking).
Breng op smaak met peper en zout.
Doe een lepeltje zure room op de blini's, leg er een stukje gerookte zalm op en garneer met een snippertje lente- ui.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit blini's met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Blini's met gerookte zalm heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk, zeer goed en gemakkelijk te maken.
    Freddy gaf dit recept op 10 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven