Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bebek Rendang (gestoofde eend in kokosmelk) recept
Bebek Rendang (gestoofde eend in kokosmelk) recept

Bebek Rendang (gestoofde eend in kokosmelk)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de eend in stukken.
Kneus de serehstengels en rooster de ketumbar en kemirienoten in een droge koekenpan.
Maak de sjatotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de djahe en laos en rasp deze fijn.
Maak van de bumbu een pasta en breng die met de santen en het zout aan de kook.
Voeg de blaadjes en de sereh toe en roer het geheel goed door.
Voeg de eend toe en breng de santen opnieuw aan de kook.
Doe de asempasta er bij en stoof de eend gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bebek rendang (gestoofde eend in kokosmelk) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven