Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Barubik (gestoomde banaan) recept
Barubik (gestoomde banaan) recept

Barubik (gestoomde banaan)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bananen in dunne schijfjes.
Breng in een pan de gula djawa met de santen aan de kook.
Vermeng in een kom het rijstemeel met het water en giet dit al roerend in de pan met de santen. Voeg de stukjes banaan toe en laat het geheel ca. 5 minuten koken.
Doe het geheel in een vuurvaste ronde schaal die in een stoompan past. Zet de schaal er in en stoom de inhoud in ca. 20 minuten gaar. Dien het op met de geraspte kokos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit barubik (gestoomde banaan) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven