Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Dengan Keju Dan Herbal (ham met kaas en fijne kruiden) recept
Babi Dengan Keju Dan Herbal (ham met kaas en fijne kruiden) recept

Babi Dengan Keju Dan Herbal (ham met kaas en fijne kruiden)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lombok schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de sjalotje schoon en snipper deze heel fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Rasp de kaas fijn.
Wrijf de boemboe fijn in een vijzel tot een homogeen kruiden poeder.
Verhit de pan met wat olie goed.
Bak de sjalot ,lombok en knoflook aan tot deze begint te kleuren. Neem het mengsel uit de pan en houd dit warm.
Bestrooi de hamlappen met de kruidenpoeder.
Bak de ham plakken in een pan op een matig vuur tot deze goed kleuren.
Strooi de kaas rasp over de ham plakken net voor je deze uit de pan haalt.
Zodat de kaas begint te smelten.
Neem hamplakken uit de pan en strooi het mengsel van sjalot, knoflook en lombok.

Serveersuggesties

Serveer dit met witte rijst of brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi dengan keju dan herbal (ham met kaas en fijne kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven