Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Telor (ei op zuur) recept
Atjar Telor (ei op zuur) recept

Atjar Telor (ei op zuur)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook eerst de eieren hard in water.
Wrijf de kemirinoten, de kunyit, de gember en de lombok fijn tot een pasta.
Verhit in een wok de olie en fruit de boemboe voor 1 minuut.
Voeg dan de azijn, de gehalveerde eieren en het zout toe en stoof dit nog 3 minuten
Bewaar het geheel in een schone en vetvrije pot
Zorg er voor dat de eieren onder de vloeistof staan
Laat het geheel een paar dagen in de pot zitten voor een goede smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar telor (ei op zuur) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven