Atjar ketimun lima (zoet zure komkommer en bietjes)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Kook de . 
 Was de en snij het julienne.
 Snij ook de in juliennerepen.
 Maak de schoon en snipper deze fijn.
 Laat de heel.
 Kook het in een pannetje.
 Voeg de en toe en roer tot de is opgelost.
 Haal het pannetje van het vuur en doe de in een schaal.
 Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het ca. 1 uur marineren.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur)420m Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur)420m
- 
      
      
      Recept
         Atjar kuning (zoet zure komkommer en sjalotjes)445m Atjar kuning (zoet zure komkommer en sjalotjes)445m
- 
      
      
      Recept
         Atjar kangkung (zoet zure waterspinazie)455m Atjar kangkung (zoet zure waterspinazie)455m
- 
      
      
      Recept
         Atjar Kubis (zoet zure kool en paprika)430m Atjar Kubis (zoet zure kool en paprika)430m
- 
      
      
      Recept
         Atjar nanas (zoet/zure ananas)415m Atjar nanas (zoet/zure ananas)415m
- 
      
      
      Recept
         Atjar bamboe (zoet zure bamboescheuten)430m Atjar bamboe (zoet zure bamboescheuten)430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 9 kcal | 0% | 36 kcal | 
| Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |