Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar ketimun lima (zoet zure komkommer en bietjes) recept
Atjar ketimun lima (zoet zure komkommer en bietjes) recept

Atjar ketimun lima (zoet zure komkommer en bietjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de biet.
Was de komkommer en snij het julienne.
Snij ook de biet in juliennerepen.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Laat de rawit heel.
Kook het water in een pannetje.
Voeg de suiker en azijn toe en roer tot de suiker is opgelost.
Haal het pannetje van het vuur en doe de azijn in een schaal.
Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het ca. 1 uur marineren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar ketimun lima (zoet zure komkommer en bietjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven