Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Ketimoen kemirienoten (zure komkommer met kruiden) recept
Atjar Ketimoen kemirienoten (zure komkommer met kruiden) recept

Atjar Ketimoen kemirienoten (zure komkommer met kruiden)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de kemirinoten fijn in een vijzel.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Verwarm de olie en doe de knoflook, uien en gember erin.
Schep dit mengsel goed om en doe er de rest van de kruiden, azijn, suiker en zout bij.
Schil de komkommers en snijd ze in reepjes van 5 cm lang en 1 cm dik.
Snijd de lombok in dunne reepjes.
Doe ze in het olie- en azijnmengsel en laat het geheel een dag marineren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar ketimoen kemirienoten (zure komkommer met kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven