Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Jagung (mais op zuur) recept
Atjar Jagung (mais op zuur) recept

Atjar Jagung (mais op zuur)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de paprika en lombok zeer fijn.
Doe de mais in een schone en vetvrije pot.
Verhit in een pan de azijn en voeg daar de paprika en lombok, de peper en het zout aan toe en kook dit een paar minuten.
Giet de vloeistof over de mais tot deze onder de vloeistof staan.
Laat en tenminste enkele dagen intrekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar jagung (mais op zuur) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven