Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge-hamrolletjes in filodeeg recept
Asperge-hamrolletjes in filodeeg recept

Asperge-hamrolletjes in filodeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Filodeeg van tevoren volgens aanwijzing in ongeveer 2 uur laten ontdooien.
Oven voorverwarmen op 225°C.
Halveer de asperges. Plakjes ham bestrooien met salie. In elke plak ham 2 halve asperges rollen.
Filodeeg verdelen in repen, zo breed als de asperge-hamrolletjes zijn.
Deeg bestrijken met olie.
Ei loskloppen. Hamrolletjes in 2 plakjes filodeeg rollen en bestrijken met losgeklopt ei.
Vervolgens in midden van oven in ongeveer 10 minuten goudbruin bakken.
Warm of koud serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperge-hamrolletjes in filodeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven