Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asinan Okan ( zoetzure komkommer en pinda’s) recept
Asinan Okan ( zoetzure komkommer en pinda’s) recept

Asinan Okan ( zoetzure komkommer en pinda’s)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pinda's droog in een koekenpan en wrijf deze daarna fijn in een vijzel.
Verwijder het zaad en zaadlijsten van de komkommers en rasp deze fijn.
Meng de komkommer het zout en pers het vocht eruit.
Verwijder de zaden en zaadlijsten van de lombok en snijd deze net als de sjalotten fijn.
Meng alle ingrediënten dan goed door elkaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asinan okan ( zoetzure komkommer en pinda’s) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven