Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aloo Palak (spinazie-aardappelgerecht) recept
Aloo Palak (spinazie-aardappelgerecht) recept

Aloo Palak (spinazie-aardappelgerecht)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de uien fijn en fruit ze in wat olie lichtbruin.
Vermeng de uien met de yoghurt en zet dit apart. .
Snij de tomaten klein en bak ze met de kurkuma zachtjes 6 minuten in de rest van de olie.
Voeg de rest van de kruiderij toe en laat nog 5 minuten zacht bakken.
Voeg het ui-yoghurtmengsel en het water toe en laat het geheel onder veelvuldig roeren 10-1 5 minuten zachtjes koken.
Voeg dan de spinazie toe en laat die 1 5 minuten mee sudderen (roer vaak).
Voeg de aardappels toe en laat ze gaar worden. Blijf alles steeds goed door elkaar roeren.
Voeg, als de aardappels gaar zijn, de room toe en laat het gerecht nog enkele minuten op laag vuur staan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aloo palak (spinazie-aardappelgerecht) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven