Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Setan (duivelse kip) recept
Ajam Setan (duivelse kip) recept

Ajam Setan (duivelse kip)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Wrijf uien sambal en knoflook tot een brij.
Snijd de kip in stukken.
Wrijf de kip in met zout en mosterd en laat deze marinade 1 uur intrekken.
Braad de kip in olie tot het half gaar is en haal het even uit de pan.
Voeg het uienmengsel aan de olie toe en fruit het mee tot de uien geel zijn.
Voeg ook ketjap, citroensap en een eetlepel water toe.
Bak hierin de kip tot het vlees door en door gaar is en het vel knapperig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam setan (duivelse kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven