Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Agar gudir (perzikenpudding) recept
Agar gudir (perzikenpudding) recept

Agar gudir (perzikenpudding)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp het groen van de limoenschil en pers deze uit.
Los de suiker en limoenrasp op in het water en voeg de agar toe.
Kook het mengsel op een zacht vuur.
Doe dit in een schaal, laat het afkoelen en stijf worden in de koelkast.
Snijd de agar in blokjes zodra het stevig is geworden.
Voeg perziken, vruchtencocktail en het sap uit beide blikken toe.
Laat dit flink koud worden in de koelkast.
Voordat u het serveert, limoensap en ijsblokjes toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit agar gudir (perzikenpudding) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven