Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel met zalm- bieslookroom recept
Aardappel met zalm- bieslookroom recept

Aardappel met zalm- bieslookroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappelen halveren en in ca. 20 min. gaar koken. Intussen de wijn met de fond en sjalot laten inkoken tot een 1/2 deciliter. Iets laten afkoelen en de creme fraiche erdoor roeren. Zalm en bieslook door de saus scheppen en direkt opdienen. Lekker met een salade van beetgare sperziebonen, stukjes tomaat, uitgebakken spekjes en een olie-azijn-mosterd dressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel met zalm- bieslookroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven