Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel gevuld met kaas, tomaat en mager spek recept
Aardappel gevuld met kaas, tomaat en mager spek recept

Aardappel gevuld met kaas, tomaat en mager spek


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de schoongeboende aardappelen in schil in ca. 20 min. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Laat de aardappelen enigszinds afkoelen. Snijd ze voorzichtig doormidden en hol ze uit. Stamp de aardappel pulp fijn met zout, klontje boter en bijna alle kaas. Spuit het aardappelmengsel zo in het schillenbakje dat er in het midden een kuiltje overblijft, strooi er de rest van de kaas over. Maak van de helft van het spek 12 kleine rolletjes en zet deze vast met cocktail prikkers. Zet ze met de aardappelen op een ingevet bakblik. Zet ze in oven ca. 40 min. Fruit de uiringen met de in smalle reepjes gesneden rest van het spek. Doe er de in plakken gesneden tomaat in, de worcestershiresaus en de mosterd bij en laat gaar sudderen. Vul er de aardappelbakjes mee en garneer met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel gevuld met kaas, tomaat en mager spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven