Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel gevuld met bacon, raapstelen en creme fraiche recept
Aardappel gevuld met bacon, raapstelen en creme fraiche recept

Aardappel gevuld met bacon, raapstelen en creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon en kook ze in ca. 20 min gaar. Verwarm de oven voor op 225 graden C. Snijd de raapstelen in stukjes en laat ze met het aanhandende water op een hoog vuur snel slinken en kook ze gaar in ca. 3 min. en laat ze uitlekken. Snijd de bacon in reepjes en bak ze in een droge koekepan ca. 3 min. Bak dan nog de sjalot ca. 3 min. mee. Meng het uimengsel met de creme fraiche en raapstelen breng op smaak met zout en peper. Snijd een kapje van de aardappel en hol ze voor 2/3 uit meng het kruim met het uimengsel. Vul de aardappels met dit mengsel en zet ze in een ingevette ovenschaal en bak de aardappelen in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel gevuld met bacon, raapstelen en creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven