Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel, gepoft met bieslook creme recept
Aardappel, gepoft met bieslook creme recept

Aardappel, gepoft met bieslook creme


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 225 graden C. Aardappels schoonboenen, droog deppen en de schil met een vork hier en daar inprikken. De aardappels op de aluminiumfolie leggen en zout over strooien met een paar vlokjes boter. Dichtvouwen tot luchtdichte pakketjes. In het midden van de oven ca. 1 uur poffen. (gaat de helft van de tijd sneller als de aardappels eerst 20 min. worden gekookt). Intussen de roomkaas losroeren met de creme fraiche. Bieslook fijnknippen. Deel van de bieslook met kaasmengsel mengen en op smaak brengen met peper. Pakketjes openvouwen en aardappel in lengte door snijden. Aardappelkruim met een vork los maken en roomkaasmengsel op scheppen. Rest bieslook over strooien.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel, gepoft met bieslook creme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardappel, gepoft met bieslook creme heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Poffen gaat dus maar 10 minuten sneller want 20 minuten koken ;) Poffen gaat al helemaal snel als je de aardappels even inprikt met een vork en ze daarna in magnetronfolie inwikkelt. Dan een paar m... Lees reactie
    Yannick gaf dit recept op 13 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven