Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel, gebakken met lenteui en kruiden recept
Aardappel, gebakken met lenteui en kruiden recept

Aardappel, gebakken met lenteui en kruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gebruik bij voorbaat voorgekookte aardappelschijfjes uit het koelvak. Verhit de olie in een koekepan. Voeg de aardappels en bak ze al omscheppend ca. 1 min. Leg de deksel op de pan en bak de schijfjes a. 10 min. Op een matig vuur gaar laten worden. Schep ze regelmatig om. Neem de deksel van de pan en laat de aardappelen mooi bruin worden. Kruid ze met peper en zout. Snijd de bosui in ringetjes en meng die met de kruiden door de aardappelschijfjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel, gebakken met lenteui en kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven