Ingrediënten

+ -
print

Voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Braadslee
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Blancheer de koolbladeren.
  2. Snijd de filets in blokjes en pureer deze in de keukenmachine.
  3. Voeg , en toe.
  4. Voeg er nu eerst de door en daarna de 3 deciliter en 1/2 deciliter bier.
  5. Zet de hazenfarce in de koelkast.
  6. Bak de spekblokjes uit en blus ze af met 1 flesje bier.
  7. Kook het bier tot de helft in en leg de koolbladeren in de pan.
  8. Breng op smaak met en laat het geheel enkele min.
  9. zachtjes koken.
  10. Bekleed een cakevorm met huishoudfolie en leg er de koolbladeren in.
  11. Vul tot de helft met hazenfarce en dek dit af met koolblad.
  12. Vul verder met hazenfarce en vouw de koolbladeren over de vulling.
  13. Zet de cakevorm in een braadslee met kokend water en plaats deze in een voorverwarmde oven van 180 graden C.
  14. voor 35 min.
  15. Kook de in met 2 deciliter bier, de en de .
  16. Klop de boter er in klontjes door.
  17. Was, slinger droog en pluk de slasoorten.
  18. Rooster de pinboompitten in een droge koekenpan.
  19. Presentatie:
  20. Keer de cakevorm om, verwijder het folie en snijd met een scherp mes de pastei in plakken.
  21. Leg op elk bord een plak pastei en schenk er wat saus over.
  22. Garneer de borden met sla en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter in blokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter in blokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room en boter in blokjes is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
668 kcal
33%668 kcal
Vetten
31 g.
45%31 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
24%62 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bierpastei van haas in groene kool
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • Bierpastei van haas in groene kool