Biefstukreepjes met bosuitjes en knoflook

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in dunne reepjes.
  2. Hak de knoflook fijn.
  3. Verkruimel het bouillonblokje.
  4. Snijd het in ringetjes.
  5. Meng de biefstukreepjes met en 1 eetlepel en laat het afgedekt 10 minuten staan.
  6. Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
  7. Verhit de wok op hoog vuur.
  8. Voeg 5 eetlepels toe en roerbak de knoflook 1 minuut.
  9. Voeg de biefstukreepjes toe en roerbak ze in 1 minuut rondom bruin.
  10. Voeg al roerend de met ketjap toe.
  11. Neem de biefstukreepjes uit de pan.
  12. Voeg 100 mililiter water met het bouillonblokje toe aan het achter gebleven bakvet en breng het geheel aan de kook.
  13. Voeg al roerend de roerbakmix toe en roerbak het geheel 10 minuten al roerend.
  14. Voeg de biefstukreepjes met toe en meng het geheel goed door elkaar.
  15. Verdeel het gerecht over 4 borden en geef de erbij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sojasaus en ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Biefstukreepjes met bosuitjes en knoflook heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekker gerecht, goede combinatie met die biefstuk en bouillon. Heb bij de knoflook een klein pepertje toegevoegd voor wat meer pit.
Sander 30 juli 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
398 kcal
19%1592 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
67 g.
26%268 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Biefstukreepjes met bosuitjes en knoflook