Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. ontdooien.
  2. Oven voorverwarmen op 225 Graden.
    Springvorm (24 centimeter) invetten.
    Bodem met bekleden.
  3. Overige plakjes in reepjes van 4 cm snijden.
  4. Hiemee opstaande rand vormen.
  5. Met wat water vastdrukken.
    Met vork wat gaatjes prikken in bodem en zijkant.
    Bodem bedekken met aluminiumfolie.
  6. erin.
  7. In midden van de oven in 30 minuten goudbruin bakken.
    Folie en verwijderen.
  8. Laten afkoelen.
  9. Intussen in pan pudding koken volgens het pakje.
  10. Laten afkoelen.
    In zeef wassen.
  11. In kommetje met heet water 5 minuten laten wellen.
    besprenkelen met en in dobbelsteentjes snijden.
    schillen en in partjes snijden.
  12. In pan doen en 1 eetlepel en een vierde water toevoegen.
    Aan de kook brengen en 1 minuut doorkoken.
    In zeef boven maatbeker afgieten.
  13. Vocht met taartgelei vermengen (eventueel wat water erbij).
    De kiwi schoonmaken en in dunne plakjes snijden.
    Taartbodem besmeren met 2 deciliter pudding.
  14. , en de erover strooien.
  15. Bedekken met kiwi.
  16. De taartgelei over de kiwi schenken.
    In ongeveer 50 minuten laten opstijven.
  17. Intussen de met wat stijfkloppen.
    Taart garneren met toefje .
  18. Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cake kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in cake
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en cake kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
268 kcal
13%3216 kcal
Vetten
12 g.
18%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
12%372 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appel-kiwitaart
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Appel-kiwitaart