Ananasrijst

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
    Halveer de en snijd het vruchtvlees uit de helften.
    Verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in stukjes.
    Maak de uitjes schoon en snij deze in ringetjes.
    Verhit de in een wok en bak de rijst en al omscheppend even een paar minuten licht aan.
    Schep de sambal, en erdoor.
    Schep de rijst in een schaal en strooi de ’s erover.
    Garneer met .
25
25
25

Variaties op Ananasrijst

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Ananasrijst
VariatieAantalGang
Ananasrijst1Rijstgerechten
Ananasrijst met cashewnoten1Rijstgerechten
Kipfilet met ananasrijst en kerriesaus1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • olie, sambal oelek, bouillonpoeder kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek en bouillonpoeder
  • ananas en vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek en vissaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillonpoeder
  • sambal oelek kan sporen bevatten van vis en Allergie in vissaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
447 kcal
22%1788 kcal
Vetten
18 g.
25%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
59 g.
22%236 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ananasrijst