Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd 2 tenen , 1 hele Madam Jeanette peper en de 2 in fijne stukjes en meng dit bij elkaar.

    Snijd in de kippenvleugel kleine diepe sneedjes en vul deze met het "peper" mengsel.
  2. Stop de gevulde kippenvleugels in een kom, en strooi daar een snuf bij (ongeveer een 1/2 eetlepel).
  3. Giet een kopje over de kip en doe de inhoud van één zakje boemboe ajam pedis erbij en roer dit door elkaar heen.
  4. Plaats de kip in de koelkast voor minimaal 2 uur.

    Smelt een klont of olie in een hete grote pan.
    Bak de kip op niet te hoog vuur de kippenvleugels gaar.

    Snijd de 's en naar het gewenste formaat.
    Een grove snijwijze is vaak het lekkerst.
    Voeg deze samen met het 2e zakje boemboe ajam pedis toe aan de kip.
    Bak deze met af en toe omhusselen mee.

    Snijd een 1/2 Ajam Pedis, en pers 1 teen .
    Voeg deze toe aan het kip mengsel.
    Zet een pan met water op het vuur en kook de of noedels.
    Voeg op het laatst de tougé toe aan de kip.

    Giet de of noedels af, en serveer deze apart van de kip.
    Als alles klaar is kunt u met een gerust hart smullen van dit gerecht.
    Wel zal ik u waarschuwen dat dit niet geschikt is voor mensen die niet pittig kunnen eten.
  5. Als er 1 tot 5 sterren gekozen moeten worden door mij op pittigheidsgraad zal ik zeker 4 of 5 sterren kiezen.

    Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
271 kcal
13%1626 kcal
Vetten
3 g.
4%18 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
56 g.
21%336 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ajam Pedis - hot