Verrassing van de chef
Gangen : 4Menu opgesteld door : Peterstam
Gevuld ei op een glaasje
Voorgerecht met eitjes, creme fraiche en dille
Lees dit recept Gevuld ei op een glaasje
Lees dit recept Gevuld ei op een glaasje
Verse zalmsalade met komkommer
Tussengerecht met komkommer, wilde zalm en tuinkers
Lees dit recept Verse zalmsalade met komkommer
Lees dit recept Verse zalmsalade met komkommer
Lamssteak met bosui en appelstroopjus
Hoofdgerecht met lamssteaks, krieltjes, worteltjes en bosui, appelstroop
Lees dit recept Lamssteak met bosui en appelstroopjus
Lees dit recept Lamssteak met bosui en appelstroopjus
Haagse bluf
Dessert met suiker, bosbessensap en eiwitten
Lees dit recept Haagse bluf
Lees dit recept Haagse bluf
Klik hier en print een menu voor uw gasten (PDF)
Reacties op dit menu
Heb je zelf een opmerking op dit menu log dan in of meld je direct aan voor MijnReceptenboek.nl