Franse flair
Gangen : 3Menu opgesteld door : Antonfrankrijk
Geschatte kosten voor 4 personen : € 30 (ongeveer € 7,5 per persoon)
Artisjokbodems met garnalen
Voorgerecht met artisjokbodems, garnalen en mayonaise
Lees dit recept Artisjokbodems met garnalen
Lees dit recept Artisjokbodems met garnalen
Calvadoskonijn met appeltjes
Hoofdgerecht met konijn, uien en appels
Lees dit recept Calvadoskonijn met appeltjes
Lees dit recept Calvadoskonijn met appeltjes
Gekaramelliseerde appel met warme chocolademousse
Dessert met appel, suiker en chocolade
Lees dit recept Gekaramelliseerde appel met warme chocolademousse
Lees dit recept Gekaramelliseerde appel met warme chocolademousse
Klik hier en print een menu voor uw gasten (PDF)
Reacties op dit menu
Heb je zelf een opmerking op dit menu log dan in of meld je direct aan voor MijnReceptenboek.nl