Recepten met Zoete ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriƫn bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zoete ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zoete ketjap
-
Recept
Daging Babi Dengan Pisang, Kacang Mete Mais (gebakken speklapjes)550m
-
Recept
Mie goreng ( streetfood uit Indonesie ) met eieren415m
-
Recept
Oosterse roerbakschotel van broccoli, kip en champignons430m
-
Recept
Frikandel pan445m
-
Recept
Pilav myself430m
-
Recept
Pittige Broodjes430m
-
Recept
Frikadel smoor440m
-
Recept
Indische kip met groenten425m
-
Recept
Indische smoor410u25m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zoete ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Zoete ketjap gebruikt wordt en waar Zoete ketjap het hoofdingrediënt is.