Recepten met Trassi
Trassie, ook veel geschreven als trassi, wordt gebruikt als smaakmaker in de Oosterse (in het bijzonder Maleisische, Indonesische, Thaise, maar ook Surinaamse) keuken. Het maken van trassie heeft een eeuwenoude geschiedenis. In de kust van Zuidoost-Azië en Zuid-China wordt al generaties lang trassie naar eigen familierecept gemaakt. ...Nog veel meer weten over Trassie klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met trassi toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Trassi
-
Recept
Oseng kangkung (groenteschotel met waterspinazie)445m
-
Recept
Megono udang (gestoomde garnalen in hete saus)435m
-
Recept
Kambing masak peteh (gestoofd geiten vlees in pittige saus)42u
-
Recept
Ajam besengeh tegal (gekruide kip)450m
-
Recept
Bengaalse lappen41u30m
-
Recept
Saté boemboe koening (saté met kemirienoten knoflook en ui)445m
-
Recept
Babi masak habang (varkensvlees met tomatensausje)450m
-
Recept
Ajam kuning Panggang (gele kip van de barbecue)450m
-
Recept
Babi kuning Panggang (gele varkensvlees van de barbecue)445m
-
Recept
Sambal goreng met ei, rijst en komkommer41u25m
-
Recept
Asinan bogor (salade van vruchten en groenten)430m
-
Recept
Asinan sapudi (gemende groente en fruit in ketjapsaus)430m
-
Recept
Daging dan kentang (gestoofde runderlappen met gebakken aardappelen)43u
-
Recept
Kipfilet met kokos435m
-
Recept
Saté Boemboe Rujak (stevig gekruinde varkenssaté)445m
-
Recept
Bebotok udang (gestoomde garnalenpakketjes)430m
-
Recept
Saté cumi bakar manado (inktvis spiesen met kokossaus)445m
-
Recept
Saté tempeh (gefrituurde tempeh spiesen)430m
-
Recept
Cumi cumi masak peteh (gestoofde inktvis)445m
-
Recept
Tahoe boemboe Bali (gesmoorde tahoe in sausje van kokosmelk)445m
-
Recept
Toemis andewi (roerbak van andijvie en garnalen)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Trassi. Dit zijn zowel recepten waarbij Trassi gebruikt wordt en waar Trassi het hoofdingrediënt is.