Recepten met Salamblad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salamblad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salamblad
-
Recept
Sajoer Boontjes- Mais420m
-
Recept
Kappertjes van Oost-indische kers415m
-
Recept
Sambal Goreng Boontjes en mais430m
-
Recept
Smoor van runderriblappen met kokosmelk en Indische kruiden430m
-
Recept
Oerap (groenten met geraspte kokos)430m
-
Recept
Indische kip met rijst445m
-
Recept
Tomatensaus430m
-
Recept
Kappertjes van Oost-Indische Kers (2)410m
-
Recept
Sambal goreng tempeh430m
-
Recept
Gulai capik (licht gekruid lamsvlees)41u35m
-
Recept
Sambal goreng kreni (pittig gekruid gehakt)455m
-
Recept
Soto Ikan (Vissoep)42u45m
-
Recept
Gulai Siput Kuantan (curry-slakken)445m
-
Recept
Sambal goreng buncis (licht gekruide groenten)445m
-
Recept
Ajam paniki met witte kool in het zuur en sambal goreng telor450m
-
Recept
Pepesan be pasih (zeebaars pakketjes)450m
-
Recept
Ajam opor boemboe bali445m
-
Recept
Boemboe Bali420m
-
Recept
Sambal gledek415m
-
Recept
Sajur Lodeh420m
-
Recept
Ajam boemboe bali440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salamblad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salamblad gebruikt wordt en waar Salamblad het hoofdingrediënt is.