Recepten met Lomboks
Columbus nam de rode peper mee uit Zuid-Amerika naar Europa. Vanwege de scherpe smaak werd de plant peper genoemd, net als de peper van de bessen van de peperplant (Piper nigrum) uit India. Ze zijn echter geen familie van elkaar. Hete pepers zijn familie van de zoete pepers: de paprika. Net als de paprika behoren ze tot de nachtschadefami...Nog veel meer weten over Pepers klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met lomboks toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Lomboks
-
Recept
Ikan Bakar Ketjap (geroosterde zeebaars met ketjap saus)41u
-
Recept
Ikan lindung Rendang (gebakken paling)41u
-
Recept
Ikan macam-macam (Gestoomd gekruid vis)445m
-
Recept
Ikan tongkol pepes (gestoomde makreel)450m
-
Recept
Kare Daging (curry van rundvlees)43u45m
-
Recept
Kare Domba (gestoofd lamsvlees)42u
-
Recept
Petis udang telor (gekruide gestoofde eieren)440m
-
Recept
Rujak selderij (sla van knolselderij)415m
-
Recept
Rujak tomat (sla van tomaat)415m
-
Recept
Masak Habang (rode saus)420m
-
Recept
Colo-colo (rode-pepersaus)430m
-
Recept
Toemis broccoli (gebakken groente)440m
-
Recept
Zurige pindasaus430m
-
Recept
Sambal katjang (sambal met pinda’s)420m
-
Recept
Sambal Oelek citroen415m
-
Recept
Sambal Rawit ketjap415m
-
Recept
Piendang tjoemi (gekruide inktvis)445m
-
Recept
Piendang Ikan ketjap (licht pittige gekruide kabeljauwfilet)445m
-
Recept
Ajam sapit (licht gekruide kip)41u
-
Recept
Telor Kerrie (eieren in kerriesaus)445m
-
Recept
Ajam Pedis450m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Lomboks. Dit zijn zowel recepten waarbij Lomboks gebruikt wordt en waar Lomboks het hoofdingrediënt is.