Recepten met Komijnzaad
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijnzaad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijnzaad
-
Recept
Gehaktbal curry445m
-
Recept
Pittige kippenlevers445m
-
Recept
Dadelflapjes445m
-
Recept
Groentesamosa445m
-
Recept
Aardappel kerrie445m
-
Recept
Erwtencurry445m
-
Recept
Tomaten chutney445m
-
Recept
Aloo Matar Sabji (Aardappelen en erwtjes)450m
-
Recept
Kip curry445m
-
Recept
Murgh mussalum (Pikante kip uit de oven)41u45m
-
Recept
Tomatenchutney (kleine hoeveelheid)445m
-
Recept
Aloo Gobi (gestoofde groenten)445m
-
Recept
Kela kari (Bananencurry)445m
-
Recept
Balgan tamatar (Aubergine met tomaten)445m
-
Recept
Masor jhol (vis curry)450m
-
Recept
Salag tamatar (Spinazie met tomaten)440m
-
Recept
Gekruide spinazie430m
-
Recept
Moongh dal (Groene linzen)445m
-
Recept
Keema (gekruid rundergehakt)445m
-
Recept
Husseini Kebab (Gemarineerde lamsspiesjes)435m
-
Recept
Shikar ka vindaloo (pikante varkenscurry met azijn)42u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijnzaad. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijnzaad gebruikt wordt en waar Komijnzaad het hoofdingrediënt is.