Recepten met Gestoomde makreel
Scomber scombrusDe makreel is een vis met een blauwgroenige rug en een zilverwitte buik. De vis heeft blauwzwarte strepen en een diep ingesneden staartvin. Makreel kan maximaal 66 centimeter lang worden. Het zijn snelle zwemmers. Hierdoor hebben ze een goed doorbloed spierweefsel. Dit maakt het visvlees bruin tot rood van kleur. Het vlees van makreel is...
Nog veel meer weten over Makreel klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met gestoomde makreel toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Gestoomde makreel
-
Recept
Ikan pempek kulit (makreelkoekjes)440m
-
Recept
Balado ikan tenggiri (zeer hete makreel)550m
-
Recept
Sajoer ikan mas (bouillon met groenten rundvlees en vis)545m
-
Recept
Broodmakreelrolletjes430m
-
Recept
Makreelcrème415m
-
Recept
Makreelsalade415m
-
Recept
Batagor (gefrituurde vispakketjes in satésaus)450m
-
Recept
Dashi (Japanse zeewierbouillon)420m
-
Recept
Dashi (Japanse zeewierbouillon)430m
-
Recept
Oosterse gestoomde gehaktpasteitjes445m
-
Recept
Gestoomde cajunkippakketjes41u5m
-
Recept
Roti cocos (gestoomde cake)41u
-
Recept
Gestoomde vis435m
-
Recept
Gestoomde courgettes, prei en vis420m
-
Recept
Gestoomde eieren435m
-
Recept
Gestoomde zalmforel435m
-
Recept
Gestoomde bananenmuffins435m
-
Recept
Gestoomde mosselen met knoflook, bacon en venkel430m
-
Recept
Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees)430m
-
Recept
Gestoomde zalmfilet430m
-
Recept
Gestoomde mais430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Gestoomde makreel. Dit zijn zowel recepten waarbij Gestoomde makreel gebruikt wordt en waar Gestoomde makreel het hoofdingrediënt is.