Recepten met Creme fraiche
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met creme fraiche toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Creme fraiche
-
Recept
Rauwkost met dippers425m
-
Recept
Tagliatelle met spinazie-roomsaus420m
-
Recept
Hartige wentelteefjes415m
-
Recept
Eierpotjes425m
-
Recept
Stamppotje blote billetjes in het gras430m
-
Recept
Spitskoolschotel met cashewnoten425m
-
Recept
Kip met kastanjechampignonsaus420m
-
Recept
Eenpansgerecht: shoarma met sperziebonen415m
-
Recept
Kiptreintje445m
-
Recept
Bleekselderij-champignonragout420m
-
Recept
Cataplana430m
-
Recept
Rundvlees met paprikaroomsaus420m
-
Recept
Ras o malai (roomkaas in zoete roomsaus)455m
-
Recept
Lemon basil chicken pasta430m
-
Recept
Zalmcocktail met cocktailsaus420m
-
Recept
Heksensoep met eilandjes (vegetarisch)420m
-
Recept
Selleriesalade met gerookte kip en perzik415m
-
Recept
Puddingtaart met bessen425m
-
Recept
Kabeljauwfilet met knoflookpuree en vleessaus450m
-
Recept
Risotto met restjes kip425m
-
Recept
Tong met bramensaus440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Creme fraiche. Dit zijn zowel recepten waarbij Creme fraiche gebruikt wordt en waar Creme fraiche het hoofdingrediënt is.