Recepten met Creme fraiche
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met creme fraiche toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Creme fraiche
-
Recept
Kalfslapjes met mosterdsaus440m
-
Recept
Forel onder een dakje450m
-
Recept
Vegetarische tagliatelle435m
-
Recept
Italiaanse bol met doperwtensoep440m
-
Recept
Scholrolletjes met dillesaus41u
-
Recept
Aardbeiencremesoep41u35m
-
Recept
Wirtelstamppot445m
-
Recept
Paddestoelensalade430m
-
Recept
Sandwich Franse kaas415m
-
Recept
Gegratineerde kabeljauwschotel met prei445m
-
Recept
Springbokfilet met cranberrysaus415m
-
Recept
Doperwtjes-soep440m
-
Recept
Sinaasappel-tijmsaus (voor kip en ander gevogelte)410m
-
Recept
Hete kip a lá Wes440m
-
Recept
Gevulde Varkenshaas445m
-
Recept
Gevulde tomaten in het groen435m
-
Recept
Aardappelkoek met spek445m
-
Recept
Kabeljauwfilet in de oven435m
-
Recept
Tagliatelle-salade425m
-
Recept
Boordje zuurkool430m
-
Recept
Kipfilets in marsalawijn440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Creme fraiche. Dit zijn zowel recepten waarbij Creme fraiche gebruikt wordt en waar Creme fraiche het hoofdingrediënt is.