AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Sinaasappel-koffie-likeur

21

Ingrediënten

Bereidingswijze

Sinaasappel-koffie-likeur recept Neem de mooiste, de grootste sinaasappel die u kunt vinden. Was, droog en wrijf die schoon. Prik de sinaasappel met een aardappelmesje rondom in. Stop in ieder sneetje een koffieboon. Rondom en zoveel als u maar kwijt kunt. De sinaasappel moet echt zo vol mogelijk zitten. Doe hem in een wijde pot met deksel, doe er de suikerklontjes bij en overgiet hem met brandewijn. Voeg het vanillestokje toe en zet deze voor minstens 45 dagen op een donkere plek. Daarna de likeur filteren en in een fles overgieten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sinaasappel-koffie-likeur recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /