MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Sinaasappel-koffie-likeur

Sinaasappel-koffie-likeur recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Neem de mooiste, de grootste sinaasappel die u kunt vinden. Was, droog en wrijf die schoon. Prik de sinaasappel met een aardappelmesje rondom in. Stop in ieder sneetje een koffieboon. Rondom en zoveel als u maar kwijt kunt. De sinaasappel moet echt zo vol mogelijk zitten. Doe hem in een wijde pot met deksel, doe er de suikerklontjes bij en overgiet hem met brandewijn. Voeg het vanillestokje toe en zet deze voor minstens 45 dagen op een donkere plek. Daarna de likeur filteren en in een fles overgieten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sinaasappel-koffie-likeur recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /