Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinaasappel-koffie-likeur recept
Sinaasappel-koffie-likeur recept

Sinaasappel-koffie-likeur


Ingrediënten


21

Bereidingswijze


Neem de mooiste, de grootste sinaasappel die u kunt vinden. Was, droog en wrijf die schoon. Prik de sinaasappel met een aardappelmesje rondom in. Stop in ieder sneetje een koffieboon. Rondom en zoveel als u maar kwijt kunt. De sinaasappel moet echt zo vol mogelijk zitten. Doe hem in een wijde pot met deksel, doe er de suikerklontjes bij en overgiet hem met brandewijn. Voeg het vanillestokje toe en zet deze voor minstens 45 dagen op een donkere plek. Daarna de likeur filteren en in een fles overgieten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sinaasappel-koffie-likeur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven