Rod beder (ingemaakte rode biet)

Rod beder (ingemaakte rode biet)

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Rode bieten gaar koken, schillen en in schijfjes snijden. Verwarm de azijn en los de suiker in op. Schik de rode bieten met de mierikswortel in een schone glazen pot en overgiet het met de azijn. Laat tenminste 4 dagen staan
Bron: © Annette Lensink

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rod beder (ingemaakte rode biet) recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Leuk recept ,dat wecken. Alleen weet ik ,als zeer beginnend wecker, niet of het in de koelkast moet of dat ik er nog wat mee meot doen Extra in een bak of pan koken. Heb 2 potjes rode bieten gemaakt en daarna in de koelkast gezet.
    Marianne gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter