Zalm op BBQ

Zalm op BBQ

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Haal de zalmmoot van het vel en snijd er reepjes van 1,5 cm van. Sprenkel olijfolie op een stuk aluminiumfolie en rol 2-3 reepjes zalm daarin zodat ze lekker geolied zijn. Leg op het aluminiumfolie een dunne plak aubergine en daarop de 2-3 zalmreepjes. Tussen de zalmreepjes schijfjes van de cherrytomaatjes zodat de reepjes niet tegen elkaar aanliggen. Bestrooi de zalm met zout, peper en citroensap. Smeer een dun laagje ricotta over de zalmreepjes en strooi daarop de oregano. Aluminium dichtvouwen als een pakketje zodat de zalm daarin lekker kan gaar stomen. 15 minuten op een gas-BBQ met dichte deksel (180 graden C).

Serveersuggesties

Lekker als tapas met een glaasje rose of witte wijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm op bbq recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter