Romige spinaziesoep

Romige spinaziesoep

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de spinazie in een beetje water 4 minuten totdat de groente slinkt. Pureer de groente met de staafmixer. Verhit de olie en fruit hierin de uisnippers, knoflook en majoraan op laag vuur, zodat de uisnippers glazig worden. Strooi de bloem erover en roer om. Voeg 1 deciliter bouillon toe en breng het geheel al roerende aan de kook. Voeg de rest van de bouillon toe en kook de soep zachtjes 5 minuten door. Roer de spinaziepuree erbij en breng de soep aan de kook. Voeg eventueel nog wat water toe als de soep te dik is. Laat de roomkaas in de soep smelten. Halveer de eieren in de lengte. Verdeel de soep over 4 diepe borden en leg in elk bord 3 halve eieren. Serveer direct.
Bron: © boodschappen

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit romige spinaziesoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Super lekker. Ik heb lang gezocht naar een lekker recept voor romige spinaziesoep. Het enige minpuntje is dat mijn soep vrij donker van kleur werd?
    Monique gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter