AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Romige spinaziesoep

8 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Romige spinaziesoep recept Kook de spinazie in een beetje water 4 minuten totdat de groente slinkt. Pureer de groente met de staafmixer. Verhit de olie en fruit hierin de uisnippers, knoflook en majoraan op laag vuur, zodat de uisnippers glazig worden. Strooi de bloem erover en roer om. Voeg 1 deciliter bouillon toe en breng het geheel al roerende aan de kook. Voeg de rest van de bouillon toe en kook de soep zachtjes 5 minuten door. Roer de spinaziepuree erbij en breng de soep aan de kook. Voeg eventueel nog wat water toe als de soep te dik is. Laat de roomkaas in de soep smelten. Halveer de eieren in de lengte. Verdeel de soep over 4 diepe borden en leg in elk bord 3 halve eieren. Serveer direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit romige spinaziesoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Super lekker. Ik heb lang gezocht naar een lekker recept voor romige spinaziesoep. Het enige minpuntje is dat mijn soep vrij donker van kleur werd?
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /