AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Rode paprikasoep

9 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rode paprikasoep recept Breng de reepjes rode paprika, de uiringen, de knoflook, de fijngehakte peper, gezeefde tomaten en de bouillon al roerende aan de kook in een grote pan. Draai het vuur laag en laat de bouillon 20 minuten pruttelen, totdat de reepjes paprika zacht zijn. Giet de bouillon af en bewaar het vocht en de groenten apart. pureer de groenten in de keukenmachine. Schep de puree terug in een schone pan en voeg het bewaarde vocht toe. Voeg de fijngehakte basilicum toe en roer totdat de soep heet is. Schenk de soep in 4 kommen en garneer hem met verse basilicum. Serveer direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode paprikasoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Lekkere soep! Tip: je kunt ook in plaats van het bouillon te scheiden alles bij elkaar houden en dan met de blender er een geheel van maken (pas wel op met hete spetters).
  • Echt een onwijs lekker, snel, makkelijk en gezond recept. Zeker de moeite waard om uit te proberen!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /