Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode paprikasoep recept
Rode paprikasoep recept

Rode paprikasoep


Ingrediënten


9 1

Bereidingswijze


Breng de reepjes rode paprika, de uiringen, de knoflook, de fijngehakte peper, gezeefde tomaten en de bouillon al roerende aan de kook in een grote pan. Draai het vuur laag en laat de bouillon 20 minuten pruttelen, totdat de reepjes paprika zacht zijn. Giet de bouillon af en bewaar het vocht en de groenten apart. pureer de groenten in de keukenmachine. Schep de puree terug in een schone pan en voeg het bewaarde vocht toe. Voeg de fijngehakte basilicum toe en roer totdat de soep heet is. Schenk de soep in 4 kommen en garneer hem met verse basilicum. Serveer direct.

Allergenen Informatie

Voor dit rode paprikasoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Rode paprikasoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Lekkere soep! Tip: je kunt ook in plaats van het bouillon te scheiden alles bij elkaar houden en dan met de blender er een geheel van maken (pas wel op met hete spetters).
  • Echt een onwijs lekker, snel, makkelijk en gezond recept. Zeker de moeite waard om uit te proberen!
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven