Rode paprikasoep

Rode paprikasoep

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Breng de reepjes rode paprika, de uiringen, de knoflook, de fijngehakte peper, gezeefde tomaten en de bouillon al roerende aan de kook in een grote pan. Draai het vuur laag en laat de bouillon 20 minuten pruttelen, totdat de reepjes paprika zacht zijn. Giet de bouillon af en bewaar het vocht en de groenten apart. pureer de groenten in de keukenmachine. Schep de puree terug in een schone pan en voeg het bewaarde vocht toe. Voeg de fijngehakte basilicum toe en roer totdat de soep heet is. Schenk de soep in 4 kommen en garneer hem met verse basilicum. Serveer direct.
Bron: © snel klaar

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode paprikasoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

Gemiddelde score 10 / 10 in 2 reacties
  • Lekkere soep! Tip: je kunt ook in plaats van het bouillon te scheiden alles bij elkaar houden en dan met de blender er een geheel van maken (pas wel op met hete spetters).
    Albert gaf dit recept 5/5 sterren
  • Echt een onwijs lekker, snel, makkelijk en gezond recept. Zeker de moeite waard om uit te proberen!
    Jessica gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter