Kippenragout

Kippenragout

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

De kipfilet in 1 1/2 liter water met bouillonblokken zachtjes gaar koken (ongeveer 15 minuten). In de bouillon af laten koelen, daarna de kip in kleine stukjes verdelen. Van de boter, bloem en 2 deciliter bouillon een roux maken. Dan zoveel zoveel bouillon toevoegen tot de saus op de gewenste dikte is. Champignonplakjes en uisnippers toevoegen en even laten doorkoken.
Vlees toevoegen.
Bron: © Willeke Otten

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kippenragout recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (24)

Gemiddelde score 9.1 / 10 in 24 reacties
  • Deze kippenragout is super lekker, meer hoef ik er eigenlijk niet te zeggen :)
    H.Keerssemeeckers gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik ben dit recept nu aan 't maken maar i.p.v kipfilet heb ik kippenbouten gebruikt.
    Gaston Gilissen gaf dit recept 5/5 sterren
  • Doe 't eens wat anders, wel de ragout op dezelfde manier maken... maar... Rijst-Ragout-en dan kerrysaus erover mmmmmmmmmmm mj
    Marie-Jose(Emje) gaf dit recept 5/5 sterren
  • Tjonge wat een gezeik weer over dikmakers, dan eet je het toch niet, ga fijn die lighttroep gebruiken waar je zo vet van wordt
    Yvonne gaf dit recept 5/5 sterren
  • Prima recept het bovenste en zo klaar!
    Matthieu gaf dit recept 5/5 sterren
  • Moet je bij de ragout de champignons voor koken?
    Annelies de Vries gaf dit recept 5/5 sterren
  • Wat ongelooflijk veel saus voor zo'n klein beetje kip.
    Edwin gaf dit recept 3/5 sterren
  • Mag je voor dit recept ook vloeibare boter gebruiken? Graag een reactie.
    Els gaf dit recept 4/5 sterren
  • Mag je ook vloeibare boter voor dit recept gebruiken? Graag reactie hierop.
    Els gaf dit recept 5/5 sterren
  • Waar moet ik met de ui naartoe? Ik doe meestal een scheutje cherry erbij,wat maggie en ook die citroen is idd onmisbaar in dit recept!
    Peter gaf dit recept 3/5 sterren
  • Meer reacties

Laat uw reactie achter