AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kippenragout

28 3

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kippenragout recept De kipfilet in 1 1/2 liter water met bouillonblokken zachtjes gaar koken (ongeveer 15 minuten). In de bouillon af laten koelen, daarna de kip in kleine stukjes verdelen. Van de boter, bloem en 2 deciliter bouillon een roux maken. Dan zoveel zoveel bouillon toevoegen tot de saus op de gewenste dikte is. Champignonplakjes en uisnippers toevoegen en even laten doorkoken.
Vlees toevoegen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kippenragout recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.1 / 10 in 25 recensies

  • Deze kippenragout is super lekker, meer hoef ik er eigenlijk niet te zeggen :)
  • Hij is heerlijk
  • Ik ben dit recept nu aan 't maken maar i.p.v kipfilet heb ik kippenbouten gebruikt.
  • Doe 't eens wat anders, wel de ragout op dezelfde manier maken... maar... Rijst-Ragout-en dan kerrysaus erover mmmmmmmmmmm mj
  • Tjonge wat een gezeik weer over dikmakers, dan eet je het toch niet, ga fijn die lighttroep gebruiken waar je zo vet van wordt
  • Prima recept het bovenste en zo klaar!
  • Moet je bij de ragout de champignons voor koken?
  • Wat ongelooflijk veel saus voor zo'n klein beetje kip.
  • Mag je voor dit recept ook vloeibare boter gebruiken? Graag een reactie.
  • Mag je ook vloeibare boter voor dit recept gebruiken? Graag reactie hierop.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /