Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelsoep recept
Wortelsoep recept

Wortelsoep


Ingrediënten


printad
24

Bereidingswijze


Bak de sjalotjes 10 min. in de boter. Bak de wortel 4 min. mee. Schenk de bouillon erbij en laat de soep 30 min. zachtjes koken. Pureer de soep. Verwarm de soep op zacht vuur. Roer de crème fraïche erdoor en zout en peper naar smaak. Serveer de soep in glaasjes en garneer met peterselie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit wortelsoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 6 recensies

  • Heerlijke soep. Eenvoudig en lekker. Ik heb er ook bieslook en 3 teentjes knoflook bij gedaan. (met de uien fruiten)
  • Ook verse bieslook gebruikt in plaats van peterselie. Heerlijk!
  • Heerlijk. Maar ik doe er nog een handjevol bieslook door en 1 rode paprika. Zo krijgt de soep een wat pittigere smaak.
  • Whoo! Zo lekker. Dank je voor dit lekkere recept.
  • Ik heb net even dit recept gemaakt, het is echt heerlijke soep! En makkelijk te maken.
  • Dit is een heerlijke soep. Ikzelf heb i.p.v crème fraîche yoghurt gebruikt, dan is hij net zo lekker alleen magerder.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven