Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelsoep recept
Wortelsoep recept

Wortelsoep


Ingrediënten


24

Bereidingswijze


Bak de sjalotjes 10 min. in de boter. Bak de wortel 4 min. mee. Schenk de bouillon erbij en laat de soep 30 min. zachtjes koken. Pureer de soep. Verwarm de soep op zacht vuur. Roer de crème fraïche erdoor en zout en peper naar smaak. Serveer de soep in glaasjes en garneer met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wortelsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Wortelsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 6 recensies

  • Heerlijke soep. Eenvoudig en lekker. Ik heb er ook bieslook en 3 teentjes knoflook bij gedaan. (met de uien fruiten)
    Wilma gaf dit recept op 22 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Ook verse bieslook gebruikt in plaats van peterselie. Heerlijk!
    Judith gaf dit recept op 14 juli 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk. Maar ik doe er nog een handjevol bieslook door en 1 rode paprika. Zo krijgt de soep een wat pittigere smaak.
    Renate gaf dit recept op 2 april 2013 4 uit 5 sterren
  • Whoo! Zo lekker. Dank je voor dit lekkere recept.
    Lottie gaf dit recept op 8 januari 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik heb net even dit recept gemaakt, het is echt heerlijke soep! En makkelijk te maken.
    Mayra gaf dit recept op 28 november 2012 5 uit 5 sterren
  • Dit is een heerlijke soep. Ikzelf heb i.p.v crème fraîche yoghurt gebruikt, dan is hij net zo lekker alleen magerder.
    KeukenPrimadonna gaf dit recept op 31 oktober 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven