Wortelsoep

Wortelsoep

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Bak de sjalotjes 10 min. in de boter. Bak de wortel 4 min. mee. Schenk de bouillon erbij en laat de soep 30 min. zachtjes koken. Pureer de soep. Verwarm de soep op zacht vuur. Roer de crème fraïche erdoor en zout en peper naar smaak. Serveer de soep in glaasjes en garneer met peterselie.
Bron: © libelle

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit wortelsoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (6)

Gemiddelde score 9.3 / 10 in 6 reacties
  • Heerlijke soep. Eenvoudig en lekker. Ik heb er ook bieslook en 3 teentjes knoflook bij gedaan. (met de uien fruiten)
    Wilma gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ook verse bieslook gebruikt in plaats van peterselie. Heerlijk!
    Judith gaf dit recept 5/5 sterren
  • Heerlijk. Maar ik doe er nog een handjevol bieslook door en 1 rode paprika. Zo krijgt de soep een wat pittigere smaak.
    Renate gaf dit recept 4/5 sterren
  • Whoo! Zo lekker. Dank je voor dit lekkere recept.
    Lottie gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik heb net even dit recept gemaakt, het is echt heerlijke soep! En makkelijk te maken.
    Mayra gaf dit recept 5/5 sterren
  • Dit is een heerlijke soep. Ikzelf heb i.p.v crème fraîche yoghurt gebruikt, dan is hij net zo lekker alleen magerder.
    gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter