Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlofsoep recept
Witlofsoep recept

Witlofsoep


Ingrediënten


printad
2 1

Bereidingswijze


Witlof blaadjes in repen van 1 cm snijden. Aardappel schillen en in stukken snijden. Boter verhitten en op laag vuur witlof en uien 5 min. aanbraden. Regelmatig roeren. Fond toevoegen, 6 deciliter water, aardappelblokjes en 30 min. doorkoken. Hierin bouillontabletten oplossen. Pureren met staafmixer en weer aan de kook brengen. Slagroom erdoor en op smaak brengen met peper en zout. Hamreepjes erdoor en garneren met peterselie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit witlofsoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker, mijn man beschreef het als qua smaak een luxe soep. Net even wat anders, zonder extremen.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven