AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Vis soep

Ingrediënten

Bereidingswijze

Vis soep recept Kabeljauw gaar koken in water met peper en zout en het visbouillonblokje. Vis eruit halen en de bouillon zeven. In een pannetje de tomatencremesoep aanmaken met de visfond, de bouillon en de wijn. Het geheel aanvullen met water tot ongeveer 1,5 liter. Als laatste potje creme fraiche er bij doen en goed blijven roeren. Garnalen en kabeljauw op het bord leggen, de soep erover heen scheppen en met een takje peterselie en een toefje slagroom afwerken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vis soep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /