Vis soep

Vis soep

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kabeljauw gaar koken in water met peper en zout en het visbouillonblokje. Vis eruit halen en de bouillon zeven. In een pannetje de tomatencremesoep aanmaken met de visfond, de bouillon en de wijn. Het geheel aanvullen met water tot ongeveer 1,5 liter. Als laatste potje creme fraiche er bij doen en goed blijven roeren. Garnalen en kabeljauw op het bord leggen, de soep erover heen scheppen en met een takje peterselie en een toefje slagroom afwerken.
Bron: © van tv

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vis soep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter