Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis soep recept
Vis soep recept

Vis soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kabeljauw gaar koken in water met peper en zout en het visbouillonblokje. Vis eruit halen en de bouillon zeven. In een pannetje de tomatencremesoep aanmaken met de visfond, de bouillon en de wijn. Het geheel aanvullen met water tot ongeveer 1,5 liter. Als laatste potje creme fraiche er bij doen en goed blijven roeren. Garnalen en kabeljauw op het bord leggen, de soep erover heen scheppen en met een takje peterselie en een toefje slagroom afwerken.

Allergenen Informatie

Voor dit vis soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven