Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige preisoep recept
Romige preisoep recept

Romige preisoep


Ingrediënten


44 1

Bereidingswijze


Snijd de prei in dunnen ringen. Snipper de ui en fruit de ui in de boter samen met de kerriepoeder. De bouillon toevoegen en daarna de in ringen gesneden prei en dit 10 minuten zachtjes laten koken. Houd wat prei ringen achter voor de garnering. De soep met een mixer fijn maken en op smaak maken met peper en zout. De room toevoegen en opnieuw verwarmen. Garneren met de prei ringen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige preisoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige preisoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.8 / 10 in 9 recensies

  • Het allermooiste effect krijg je wanneer je de prei, na het koken, in een zeef doet en met een lepel zoveel mogelijk er door heen wrijft. Voldoende room en kerrie garanderen een prachtige, zijdeachtig... Lees reactie
    Dirk gaf dit recept op 10 februari 2014 5 uit 5 sterren
  • Erg lekker volgens mij! ga het morgen proberen! ben benieuwd!
    Noemi gaf dit recept op 1 februari 2014 5 uit 5 sterren
  • Zojuist de soep gemaakt, lekker hoor!
    Proeverij gaf dit recept op 17 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Aardappeltje erbij, wat extra kerriepoeder en vissaus inplaats van zout ... keilekker.
    Joost gaf dit recept op 5 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Een eenvoudige soep met een lekkere smaak. Serveren met afbakbroodjes besmeerd met roomboter en dun gesneden ham!
    Mario Emmink gaf dit recept op 19 juni 2012 5 uit 5 sterren
  • "De soep is lekker van smaak maar ik vind dat het nogal waterig is" Kook/pureer een aardappel in blokjes mee, dat geeft de soep een beetje meer body.
    Piejoeper gaf dit recept op 14 maart 2012 5 uit 5 sterren
  • Lekker en vooral makkelijk!
    Tien gaf dit recept op 17 december 2011 5 uit 5 sterren
  • Ik vond deze soep erg lekker! Ik ben alleen het fruiten vergeten, maar voor de rest smaakt de soep heerlijk!
    Henny gaf dit recept op 18 oktober 2011 4 uit 5 sterren
  • De soep is lekker van smaak maar ik vind dat het nogal waterig is.
    Bezoeker gaf dit recept op 3 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
    De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven