Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige preisoep recept
Romige preisoep recept

Romige preisoep


Ingrediënten


printad
44 1 1

Bereidingswijze


Snijd de prei in dunnen ringen. Snipper de ui en fruit de ui in de boter samen met de kerriepoeder. De bouillon toevoegen en daarna de in ringen gesneden prei en dit 10 minuten zachtjes laten koken. Houd wat prei ringen achter voor de garnering. De soep met een mixer fijn maken en op smaak maken met peper en zout. De room toevoegen en opnieuw verwarmen. Garneren met de prei ringen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit romige preisoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.8 / 10 in 9 recensies

  • Het allermooiste effect krijg je wanneer je de prei, na het koken, in een zeef doet en met een lepel zoveel mogelijk er door heen wrijft. Voldoende room en kerrie garanderen een prachtige, zijdeachtige glans en heerlijke tedere smaak, op horeca-niveau...ik was zelf erg verrast
  • Erg lekker volgens mij! ga het morgen proberen! ben benieuwd!
  • Zojuist de soep gemaakt, lekker hoor!
  • Aardappeltje erbij, wat extra kerriepoeder en vissaus inplaats van zout ... keilekker.
  • Een eenvoudige soep met een lekkere smaak. Serveren met afbakbroodjes besmeerd met roomboter en dun gesneden ham!
  • "De soep is lekker van smaak maar ik vind dat het nogal waterig is" Kook/pureer een aardappel in blokjes mee, dat geeft de soep een beetje meer body.
  • Lekker en vooral makkelijk!
  • Ik vond deze soep erg lekker! Ik ben alleen het fruiten vergeten, maar voor de rest smaakt de soep heerlijk!
  • De soep is lekker van smaak maar ik vind dat het nogal waterig is.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven