MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Romige preisoep

Romige preisoep recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de prei in dunnen ringen. Snipper de ui en fruit de ui in de boter samen met de kerriepoeder. De bouillon toevoegen en daarna de in ringen gesneden prei en dit 10 minuten zachtjes laten koken. Houd wat prei ringen achter voor de garnering. De soep met een mixer fijn maken en op smaak maken met peper en zout. De room toevoegen en opnieuw verwarmen. Garneren met de prei ringen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit romige preisoep recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Het allermooiste effect krijg je wanneer je de prei, na het koken, in een zeef doet en met een lepel zoveel mogelijk er door heen wrijft. Voldoende room en kerrie garanderen een prachtige, zijdeachtige glans en heerlijke tedere smaak, op horeca-niveau...ik was zelf erg verrast
  • Erg lekker volgens mij! ga het morgen proberen! ben benieuwd!
  • Zojuist de soep gemaakt, lekker hoor!
  • Aardappeltje erbij, wat extra kerriepoeder en vissaus inplaats van zout ... keilekker.
  • Een eenvoudige soep met een lekkere smaak. Serveren met afbakbroodjes besmeerd met roomboter en dun gesneden ham!
  • "De soep is lekker van smaak maar ik vind dat het nogal waterig is" Kook/pureer een aardappel in blokjes mee, dat geeft de soep een beetje meer body.
  • Lekker en vooral makkelijk!
  • Ik vond deze soep erg lekker! Ik ben alleen het fruiten vergeten, maar voor de rest smaakt de soep heerlijk!
  • De soep is lekker van smaak maar ik vind dat het nogal waterig is.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /