Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige vissoep recept
Pittige vissoep recept

Pittige vissoep


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Verwarm de olie en bak hierin de gehakte ui, de uitgeperste knoflook en de ontvelde, in klein blokjes gesneden tomaten tot een dikke puree. De visbouillon vermengen met alle kruiden en voeg dit bij de puree. Dit samen met de klein gesneden rauwe visfilet. Laat het geheel zachtjes pruttelen tot de vis gaar is. Op smaak brengen met wat peper en zout. De soep voor het opdienen met wat gehakte peterselie. Tip: het recept blijft hetzelfde, maar voeg voor het opdienen wat gepelde garnalen en wat mosselen toe. Aanvulling: je kan er citrusvruchten bij serveren, de soep is vrij machtig. voorgerecht: grapefruit. toetje: sinaasappel-grapefruitsalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven