Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige vissoep recept
Pittige vissoep recept

Pittige vissoep


Ingrediënten


printad
5

Bereidingswijze


Verwarm de olie en bak hierin de gehakte ui, de uitgeperste knoflook en de ontvelde, in klein blokjes gesneden tomaten tot een dikke puree. De visbouillon vermengen met alle kruiden en voeg dit bij de puree. Dit samen met de klein gesneden rauwe visfilet. Laat het geheel zachtjes pruttelen tot de vis gaar is. Op smaak brengen met wat peper en zout. De soep voor het opdienen met wat gehakte peterselie. Tip: het recept blijft hetzelfde, maar voeg voor het opdienen wat gepelde garnalen en wat mosselen toe. Aanvulling: je kan er citrusvruchten bij serveren, de soep is vrij machtig. voorgerecht: grapefruit. toetje: sinaasappel-grapefruitsalade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pittige vissoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven