AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Pittige vissoep

5

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pittige vissoep recept Verwarm de olie en bak hierin de gehakte ui, de uitgeperste knoflook en de ontvelde, in klein blokjes gesneden tomaten tot een dikke puree. De visbouillon vermengen met alle kruiden en voeg dit bij de puree. Dit samen met de klein gesneden rauwe visfilet. Laat het geheel zachtjes pruttelen tot de vis gaar is. Op smaak brengen met wat peper en zout. De soep voor het opdienen met wat gehakte peterselie. Tip: het recept blijft hetzelfde, maar voeg voor het opdienen wat gepelde garnalen en wat mosselen toe. Aanvulling: je kan er citrusvruchten bij serveren, de soep is vrij machtig. voorgerecht: grapefruit. toetje: sinaasappel-grapefruitsalade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pittige vissoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /