AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Ossestaartsoep

Ingrediënten

Bereidingswijze

Ossestaartsoep recept Snijd de winterwortel in dunne plakjes. Snijd de uien in stukjes en de prei in ringetjes. Spoel de ossestaart en dep hem droog. Snijd de ossestaart in stukjes. Verhit de boter in een soeppan en baka de ossestaart met de groenten op hoog vuur 5 minuten al roerend. Voeg het water met de kruiden toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep op laag vuur 4 uur afgedekt pruttelen. Breng de soep op smaak met zout. Neem het vlees uit de pan en zeef de soep. Voeg het vlees toe aan de soep en warm het nog even goed door. Serveer de soep met madeira.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ossestaartsoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /