Ossestaartsoep

Ossestaartsoep

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de winterwortel in dunne plakjes. Snijd de uien in stukjes en de prei in ringetjes. Spoel de ossestaart en dep hem droog. Snijd de ossestaart in stukjes. Verhit de boter in een soeppan en baka de ossestaart met de groenten op hoog vuur 5 minuten al roerend. Voeg het water met de kruiden toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep op laag vuur 4 uur afgedekt pruttelen. Breng de soep op smaak met zout. Neem het vlees uit de pan en zeef de soep. Voeg het vlees toe aan de soep en warm het nog even goed door. Serveer de soep met madeira.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ossestaartsoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter